top of page
ARCHITECTUUR

kantoren  |  residentieel  |  industrie

RBSC jachthaven Zeebrugge

De Royal Belgian Sailing Club van Zeebrugge krijgt een nieuw jachthavengebouw naar aanleiding van de uitbreiding van de jachthaven. Het nieuwe jachthavengebouw zal bestaan uit 2 bouwlagen. Het nieuwe gebouw wordt gedeeltelijk 'in' en gedeeltelijk 'op' de bestaande betonnen kuip gebouwd. 

Lees meer

RBSC A VO A 220422 01b NACHT vanaf water met boot_edited.jpg

Nieuwbouw kantoor Ardo Zundert

Tijdens de succesvolle samenwerking met onze bouwheer ARDO voor hun hoofdkantoor werd ons ook de vraag gesteld voor een nieuw kantoor bij de productiesite te Zundert (NL). Het naastgelegen natuurdomein was het ideale decor voor de gewenste werkplekken binnen het kantoor. Deze uitgesproken oriëntatie kreeg expressie in het gebouw door een opengewerkte achtergevel.

Lees meer

IMG_20210602_160315.jpg
IMG_20210928_123813.jpg

Hoofdkantoor Ardo in Ardooie

ARDO, producent van diepvriesgroenten, -fruit en -kruiden besliste hun nieuwe hoofdkantoor te bouwen op hun productiesite temidden de productievelden te Ardooie. Met BVDL architecten ontwierpen we een gebouw in 5 verdiepingen dat naadloos in de industriële site past maar toch de présence heeft van een hoofdkantoor. De grote verrassing zit binnenin het strakke volume. Een groene patio en vide creëren een aangename werkomgeving met royaal daglicht en veel doorkijken tussen de verschillende functies van het gebouw.

Lees meer

IMG_20210922_143805.jpg

VOLVO Garage Waregem

VOLVO garage met werkplaats en showroom langs de Expresweg tussen Waregem en Wielsbeke.

Vakantiewoning voor P&I

Een oude boerderij op een idyllische ligging werd jarenlang gebruikt als buitenverblijf. Om de woning van comfort te voorzien was een grondige renovatie nodig. Finaal bleef alleen de oude voorgevel staan als scherm naar de straat voor een nieuwe hedendaagse vakantiewoning, met panoramisch zicht op de hellingen van de Vlaamse Ardennen, zoals het nabijgelegen Lijsternest van Stijn Steuvels.

IMG_20210922_175757.jpg
B&B MARGOT - WIJNBAR PAROLE-253_2000px.jpg

Herenhuis voor L&C

Dit statig herenhuis situeert zich in het historische centrum van Gent. Het was de ideale locatie voor onze opdrachtgevers voor het onderbrengen van hun gewenste woning in combinatie met enkele gastenverblijven én een wijnbar. 

 

Lees meer

Vakantiewoningen Ardennen

Opdracht voor 2 groepsvakantiewoningen voor een 12-tal personen en een 2-persoonsunit, met panoramisch zicht op het Ardense landschap. De woningen dienen ook als jachtuitvalsbasis.

ES bene3.jpg
IMG_20210924_090715.jpg

Nieuwbouwwoning W&A

Nieuwbouwwoning op extreem lang en smal perceel. Woning met langwerpige vorm, alle verblijfsruimtes gericht op het open landschap, badend in het licht.

Kantoorgebouwen UNILIN Insulation

Combinatie van 2 kantoorgebouwen waarvan het eerste opgeleverd werd in 2013 (ism BuroII) en het tweede in 2018. De centrale tuin werd ism burO Groen tot sterk visueel accent uitgewerkt. 

Lees meer

UNIS2 EXT05.jpg
IMG_2139.JPG

Izegem voetbalgebouw

Op de site Vrijetijdspark de Krekel Zuid te Izegem voorziet het nieuwe gebouw voor de voetbalclub in een tribune, cafetaria, kleedruimtes waarvan enkele gedeeld worden met de naastgelegen atletiekclub, een kantoor, conciërgewoning, en sportbergingen. Qua materialisatie werd aansluiting gezocht bij de naastliggende recentgebouwde turnhal. Het functioneel uitgepuurde gebouw werd opgeluisterd met een speels voorplein geflankeerd door enerzijds een overdekte fietsenstalling en anderzijds een muur die het ticketgebouw, de inkom voor voetbalsupporters en een toegangstrap tot de tribune verenigt.

Kantoren DEVAN Chemicals

Dit kantoorgebouw met labo's werd opgetrokken naast het bestaande magazijn waar toeslagstoffen voor textielweefsels worden geproduceerd. Een beglaasd volume maakt de verbinding tussen oud en nieuw.

Lees meer

IMG_20210922_185618.jpg
UNIS1-02.JPG

Kantoorgebouw UNILIN Industries

Dit BEN-kantoorgebouw aan de kruising van de Expresweg en Ooigemstraat te Wielsbeke is door zijn opbouw sterk verbonden met de achtergelegen productiesite. De inplanting, met twee lagen ondergrondse parking en vier bovengrondse bouwlagen, maakt verdere uitbreiding mogelijk. Dit project werd ontworpen ism Buro II.

Lees meer

Kinderdagverblijf 't Vlasbloempje Desselgem

Een kinderdagverblijf in woonbuurt. De klasjes van het gebouw zijn halfverzonken waardoor aan de tuinzijde een besloten koer ontstaat als speelplaats voor de kleinsten.

IMG_20210922_160716.jpg
IMG_20210922_164102.jpg

Sporthal en ontmoetingscentrum Desselgem

Dit project combineert een sporthal en ontmoetingscentrum temidden een rustige wijk. De ruimte die opgespannen zit tussen de 2 openbare gebouwen combineert de toegangen tot de gebouwen met een speelplein, een grasplein/ activiteitenplein en een caféterras.

Lees meer

Polyvalente zaal Waregem

Gebouw met zaal die polyvalent gebruikt wordt als ontmoetingsruimte, sportzaal voor naastgelegen school,...

De structuur van het gebouw is houtskeletbouw. Ook de gevel is bekleed met houten latten die speels gebruikt worden als zonnescherm voor de bovenlichten.

IMG_20211008_173837.jpg

Wilt u meer weten over onze architecturale projecten?
Neem dan contact met ons op.

IMG_20210924_182838.jpg

Magazijn met kantoren voor AGAMI nv

Het gebouw bestaat uit een volledig geautomatiseerd magazijn (13 m vrije hoogte), kantoren op de eerste verdieping, directieburelen met onthaal, toonzaal en trainingslokalen op de bovenste verdieping. Onder het gebouw bevindt zich een volledige halfverdiepte parking.

Lees meer

bottom of page